Начало / Университетът / Факултети / Стопански факултет / Новини от факултета / Гост-лекция на Светослав Иванов, Председател на Българска асоциация „Природен газ“, пред студенти от Стопанския факултет

   

01.04.2022

 

На 30 март гост-лектор в дисциплината „Мениджмънт на енергийни и ютилити компании“, част от магистърската програма „Енергийни пазари и услуги“, беше г-н Светослав Иванов – Председател на УС в Българска асоциация „Природен газ“ (БАПГ) и изпълнителен директор на „Овергаз Инк.“. Символичен домакин на гост-лекцията беше доц. д-р Атанас Георгиев, директор на магистърската програма и декан на Стопанския факултет.

SvetoslavIvanov

Гост-лекцията се проведе присъствено, с излъчване в електронна среда, като част от студентите проследиха представянето онлайн и се включиха в дискусията посредством конферентната връзка.

Г-н Иванов представи лекция на тема „Природният газ в 22-а година на 21-и век – все повече възможности, отколкото заплахи“ и говори за актуалните предизвикателства и бизнес възможности, свързани със синьото гориво.

SvetoslavIvanov2