Начало / Университетът / Факултети / Стопански факултет / Новини от факултета / Софийският университет „Св. Климент Охридски“ и Лидер академия стартират обучение на бъдещи бизнес лидери в Гоце Делчев

   

04.02.2022

 

В подкрепа на образованието на младите хора в града на 4 февруари Лидер академия, в партньорство с Центъра за образователни услуги на Софийския университет, стартира прием в първата 4-месечна Академия „Лидерство и Предприемачество“, която ще се проведе присъствено в Международен образователен бизнес център в гр. Гоце Делчев.

Screenshot 2022-02-03 at 19.40.41

Академията се реализира с подкрепата на магистърски програми „Стратегическо управление“ и „Отговорно и устойчиво управление“ на Стопанския факултет. Целта на Академията е да даде шанс за по-добро разбиране на управлението и бизнес възможностите в новия контекст на зелената и кръговата икономика. Обучението ще се проведе от 11 март до 19 юни 2022 г.

Академията е насочена към мениджъри, собственици на бизнеси, професионалисти с опит, както и млади хора, които обмислят стартиране на бизнес.

 

Ще бъдат застъпени темите:

  • Лидерство;
  • Предприемачество;
  • Организационен дизайн и мениджмънт;
  • Развитие на талантите и работа в екип;
  • Маркетинг и продажби;
  • Нови комуникационни канали (LinkedIn, Instagram, Youtube, FB и Tik-tok);
  • Бизнес стратегия и финансово планиране.

 

Завършилите академията ще получат сертификат от Софийски университет „Св. Климент Охридски“.

 

Цена за ранно записване до 28.02: 750 лв.

Редовна цена: 825 лв.

Сумата може да бъде заплатена на 2 равни вноски по 375 лв.

 

Лидер академия отпуска 3 пълни стипендии и 2 стипендии с 50% отстъпка от таксата за младежи и стартиращи предприемачи от региона.

Обучението ще се провежда под формата на дълги уикенди (петък-събота-неделя), 2 пъти месечно и е разделено на теория и практика.

Кандидатстването се осъществява чрез попълване на формуляр, не по-късно от 28 февруари.

 

Лице за контакт:

Андрей Илиев, тел. 0882 125 639, e-mail: andrei.iliev86@gmail.com