Начало / Университетът / Факултети / Стопански факултет / Новини от факултета / Experian България проведе за втора поредна година състезание със студентите от спец. „Икономика и финанси“ и спец. “Стопанско управление“

   

11.06.2021

 

Experian България проведе за втора поредна година състезание със студентите от спец. „Икономика и финанси“ и спец. “Стопанско управление“. Второкурсниците имаха възможността да се включат в решаването на реален счетоводен казус, представен от г-н Дамян Илиев, старши финансов анализатор в компанията. Бяха отличени четирите най-добре представили се екипи, като с отличените участници ще бъдат проведени специални срещи със служители на компанията с цел обсъждане на направените предложения.

Virtual Accounting Workshop 2021 Experian

Поздравления за победителите Милица Иванова и Катина Великова, както и за другите изключително добре представили се участници от класирането!

Състезанието, организирано от Experian България, е част от инициативите с бизнеса, имащи за цел да доближат учебното съдържание на преподаваните счетоводни дисциплини в бакалавърските програми на Стопанския факултет до счетоводната практика в България.