Начало / Университетът / Факултети / Стопански факултет / Новини от факултета / Intelligent Systems сключи споразумение за сътрудничество със Стопанския факултет

   

01.05.2021

 

Intelligent Systems ще съдейства на Стопанския факултет на Софийския университет „Св. Климент Охридски“ за подготовката на висококвалифицирани специалисти в областта на икономиката, управлението, финансите, счетоводството и одита, и анализа и моделирането на големи данни в бизнеса чрез повишаване на техните теоретични знания и развиване на практически умения.

Field-Service-2-1024x566

На този етап, Intelligent Systems се включи с лектори (Иван Диков, Станислава Илиева, Мария Цолова), които демонстрираха функционалностите на Microsoft Dynamics 365 Customer Service, Sales и Marketing по време на занятия по „Управление на взаимоотношенията с клиенти (CRM)” от магистърска програма „Управленски информационни системи (MIS)” с преподаване на английски език. Курсът се посещава освен от български студенти и от студенти от страни членки на Европейския съюз, пристигнали на обмен в Стопанския факултет по програма Erasmus+. Специалистите от CRM екипа ни споделиха опит от внедряването на бизнес приложенията, различни бизнес казуси и ноу-хау в сферата на маркетинга, продажбите и обслужването на клиенти.

За студентите е осигурен индивидуален достъп до Microsoft Dynamics 365 Customer Service, Sales and Marketing с общите усилия на Microsoft Business Applications Academic Community, екипa на Intelligent Systems и доц. д-р Камен Спасов от Стопанския факултет. От следващия семестър Стопанския факултет на Софийския университет ще ползва и лицензи за Dynamics 365 Business Central. Intelligent Systems е местения партньор за имплементиране на бизнес приложенията.