Начало / Университетът / Факултети / Стопански факултет / Новини от факултета / Студенти от Стопанския факултет са на първите места в националния конкурс "Млад икономист" 2020, организиран от Съюза на икономистите в България

   

13.06.2020

 

Студенти от Стопанския факултет отново са сред лауреатите на националния конкурс "Млад икономист", издание 2020, организиран от Съюза на икономистите в България.

 

На първо място в категория "Студенти" се класираха Кирил Валентинов Спиридонов и Лидия Марио Кабатлийска - бакалаври по Икономика и финанси от Стопанския факултет, а на трето - Таня Петкова Илиева, магистър по "Икономика и финанси".

 

Специална награда на Фондация „проф. д-р Минко Русенов“, Стопанска академия, Свищов е за студента в Стопанския факултет Виктор Йорданов Големинов, бакалавър по Икономика и финанси.

 

С номинационна грамота за успешно представяне в Националния конкурс „Млад икономист – 2020 г.”, класирани с над 30 точки, са студентите от Стопанския факултет Мирела Стоилова Дрянкова, Богдан Николаев Динчев, Михаела Ангелинова Ангелова, Лина Асенова Левчева, Катерина Богданова, Николай Колев и Мария Спасова Джумайска

 

Ръководството на Стопанския факултет поздравява студентите за постигнатия успех!

 

Повече информация за конкурса