Начало / Университетът / Факултети / Стопански факултет / Кариерен център / Предложения за работа / Екип на КПМГ България, една от големите четири международни одиторски компании, изнесе гост-лекция по счетоводство в Стопанския факултет

   

03.12.2018

2

 

Екип на КПМГ България, една от големите четири международни одиторски компании, гостува на Стопанския факултет. На 30.11.2018 г. г-жа Станислава Бъзовска, мениджър одит, запозна третокурсниците със спецификите на счетоводното отчитане на материалните запаси, а един от съдружниците във фирмата - г-н Иван Андонов, ДЕС, FCCA, маркира основните характеристики на финансовите инструменти и на тяхното отчитане, като акцентира върху новия модел за обезценка на търговските вземания.

 

1

 

Студентите имаха възможност да почерпят от богатия практически опит на гост-лекторите и да научат повече за дейността на компанията и възможностите за кариерно развитие, които тя предлага на завършващите млади специалисти.

 

3

 

 

Това е само една от планираните инициативи в рамките на договореното сътрудничество между Стопанския факултет и КПМГ България. Бакалаврите ще имат възможност отново да се срещнат с експерти от данъчния отдел на компанията на 11.01.2019 г.

4
6
5