Начало / Университетът / Факултети / Стопански факултет / Новини от факултета / Съвместен проект на студенти от Стопанския факултет и от Факултета по икономически и социални науки на Университета Лил 1

   

19.04.2018

 

В рамките на курса „Мениджмънт на проекти в международна среда” екипът от студенти от Стопански Факултет на СУ „Св. Климент Охридски” и от Факултета по икономически и социални науки на Университета Лил 1 проведоха във френския университет съвместна конференция, на която бяха представени възможностите за студентска мобилност в рамките на програма Еразъм, както и разработения от българските студенти двуезичен сайт на тема „Криптовалутите в съвременния свят”. На конференцията присъства деканът на Факултета проф. Лоран Кордоние, редица преподаватели като проф. Силвия Касаду, доц. Ферида Джелал, доц. Михаел Земур, много студенти.

download (2)
download (3)
download (4)
download (13)
download (5)

В рамките на посещението в Университета Лил 1 се проведоха редица срещи и разговори между екипите на двата партньорски университети във връзка с работата по новия договор за двойна диплома - проф. Лоран Кордоние, доц. Соня Георгиева , доц. Михаел Земур, Никола Потие, Ерик Сюри, Алида Ризова .

download (10)
download (11)
download (12)
Untitled
1Untitled
2Untitled
3Untitled
4Untitled