Начало / Университетът / Факултети / Стопански факултет / Архив / Архив "Стажове и стипендии" / Стаж - Бизнес консултант във FRANCHISING.BG - Bulgarian Franchise Media

   

20.08.2015

 

FranchisingBG

 

Стаж - Бизнес консултант във FRANCHISING.BG - Bulgarian Franchise Media

Ако искаш да работиш като бизнес консултант имаш икономическо образование /средно или висше/, но нямаш опит, то сега е момента да се свържеш с нас.

Стажантската програма има за цел да подготви франчайзинг специалисти и франчайзинг мениджъри с планове за успешна кариера във франчайзинг бизнеса. Служителите на Franchising BG получават задълбочени познания, опит и хоризонт за кариерно развитие.

Franchising BG е българският франчайзинг консултант, медия и брокер. Компанията е и организатор на изложението Франчайзинг Експо. Franchising BG работи с най-големите франчайз вериги в страната, сред които METRO, HAPPY, SUBWAY, a също и консултира голяма част от новите франчайзи в България.

Франчайзингът е най-успешният и най-перспективен бизнес модел в света. Изследването на Международната франчайз асоциация показва, че до 20 години над 50% от всички продажби на дребно в света ще бъдат реализирани от франчайзи. Чрез франчайзинг се развиват от най-големите световни гиганти като Subway, Coca-Cola, IKEA, Toyota до малки локални бизнеси.

За да проверим качествата на кандидатите, очакваме от тях:

- Да се запознаят с дейността на Franchising BG

- Да изпратят CV и актуална снимка на съобщения в страницата на FRANCHISING.BG - Bulgarian Franchise Media или по имейл на expo@franchising.bg

На интервю ще бъдат поканени единствено кандидати, които са изпълнили всички от изброените изисквания. Стажантите ще бъдат наети по програма "Нова възможност за младежка заетост" по ОП "РЧР. Изискване на програмата е стажантите да са с постоянна адресна регистрация от населено място извън София.