Начало / Университетът / Факултети / Стопански факултет / Архив / Архив "Стажове и стипендии" / Фондация "Атанас Буров" обявява конкурс за лятно училище на тема „Модерно банкиране“ - кандидатстване до 15 август 2015 г.

   

17.07.2015

Фондация "Атанас Буров" обявява конкурс за лятно училище на тема „Модерно банкиране“

 

Фондация "Атанас Буров" обявява конкурс за подбор на участници в Лятно училище по програма "Модерно банкиране". Обучението ще се проведе от 6 до 11 септември 2015 г. в гр. Банкя.

В Лятното училище ще бъдат включени до 20 студенти от икономическите университети в страната, които се обучават по икономически специалности, имат завършен най-малко трети курс и успех от следването най-малко много добър 4, 50.

Участниците в училището ще бъдат поставени пред задачи с практически характер, като за целта се очаква да демонстрират знания, съобразителност, креативност и умения за работа в екип.

Кандидатите трябва да изпратят попълнена информационна карта и есе на една от следните теми:

 

  1. България в Европейския банков съюз – аргументи За и Против?
  2. Проблемните банки – трябва да се преструктират или трябва да се закриват?
  3. Банковият пазар в България – твърде концентриран или твърде диверсифициран?

 

до 15 август 2015 г. на електронна поща fnburov@ubb.bg

Одобрените участници ще бъдат обявени до 25 август 2015 г. на сайта на фондацията. Таксата за участие, нощувките и храната се поемат от фондацията. Повече подробности за програмата на Лятното училище и изискванията към разработката на есето можете да намерите на сайта на фондацията – www.atanasburov.org, секция Лятно училище.