Начало / Университетът / Факултети / Стопански факултет / Новини от факултета / Проф. д.ик.н. Георги Чобанов ще изнесе публична лекция на тема „Стопански факултет – кауза за поколенията“ на 3-ти октомври

   

20.09.2023

 

На 3-ти октомври проф. д.ик.н. Георги Чобанов ще изнесе публична лекция на тема „Стопански факултет – кауза за поколенията“. Поводът за събитието е откриването на обновената зала 304, която носи името на проф. Чобанов. На лекцията са поканени всички преподаватели, студенти, партньори и приятели на Стопанския факултет.

  • 3-ти октомври, 14-16 часа
  • Зала 304, Стопански факултет

Ремонтът е финансиран с лично дарение и е първият официален проект на фондация „ФЕБ“. Фондацията е учредена през 2016 г. от проф. Чобанов. Тя подпомага развитието на Стопанския факултет и осъществява дейност в обществена полза за развитие и утвърждаване на духовните ценности, гражданското общество, образованието, науката, техниката и технологиите, както и утвърждаване и разпространение на идеята за „устойчиво развитие“.

Още през новата академична година обновената зала 304 ще посрещне студентите на Стопанския факултет по дисциплините, преподавани от проф. д.ик.н. Георги Чобанов - статистика, иконометрия, принципи на икономическия анализ, институционална икономика, бизнес оценяване, стартиране на високотехнологичен бизнес.

Screenshot 2023-09-20 125003

 

Очакваме Ви на 3-ти октомври в новата зала 304!