Начало / Университетът / Факултети / Стопански факултет / Кариерен център / Услуги за студенти / Новини / Покана за участие в националния образователен конкурс „Дигитални истории от училището и университета“

   

07.10.2021

 

По повод Световния ден на Географските информационни системи (ГИС), Есри България в партньорство с Министерство на образованието и науката и водещи образователни организации, обявява Национален образователен конкурс за истории с дигитални карти под надслов “Дигитални истории от училището и университета“.

imgonline-com-ua-CompressToSize-XDGpyDDcpAib0mfT

Конкурсът е насочен към всички учители, ученици, студенти и докторанти, които са поканени да участват, като представят вдъхновяваща история, урок или интересна тема по нов, увлекателен начин с универсалния език на интерактивните карти (StoryMaps).
Приемете предизвикателството, представете своята дигитална история и спечелете парична награда, абонамент за водещи издателства и още много специални награди.

В конкурса може да се включите като се регистрирате за участие в срок до 15 октомври 2021г. тук. Срокът за подаване на готовите истории с дигитални карти е до 08 ноември 2021г.

Подробните условия и помощни материали, можете да намерите на сайта на конкурса.