Начало / Университетът / Центрове / Център за образователни услуги (ЦОУ) - Стопански факултет / Предстоящи обучения / ESG специалистите с възможност за цялостна професионална квалификация в Стопански факултет

   

10.09.2021

 

Центърът за образователни услуги към Стопанския факултет, Софийски университет "Св. Климент Охридски" и Българска асоциация на КСО специалистите ще проведат пилотно онлайн издание на Академия за управлението на социалните, екологичните и организационните аспекти от дейности на дружествата през ноември-декември 2021 г.

facebook_cover_820x360

ESG академията е първата национална сертификационна програма за обучение на специалисти по устойчиво управление и обхваща темите:

  • ESG подход в управлението;
  • ESG отчетност и изисквания към докладваните данни;
  • Енергийна и климатична политика;
  • Адаптация и устойчивост към промените в климата;
  • Зелена, кръгова и социална икономика;
  • Устойчиви финанси.

С детайлното описание на програмата и лекторите можете да се запознаете в приложените брошури на български и английски език:

 

Кой може да участва?

Обучението ще е полезно най-вече за представители на централна и местна администрация, регулаторни органи, бизнес, граждански организации, учени и изследователи в прехода към зелена и социална икономика, вкл. всички засегнати от Европейския зелен пакт.

 

Как да участвам?

Участниците ще се обучават в продължение на седем пълни дни в периода 1 ноември – 31 декември 2021г. (1 модул/седмично). След успешно завършване на пълния курс (не по-малко от 5 модула) участниците ще получат сертификат.

 

Как да кандидатствам?
Всички желаещи следва да попълнят този онлайн формуляр.

 

Крайният срок за кандидатстване е 26 октомври 2021 г., 23:59 часа.

За повече информация:

Гл. ас. д-р Марина Стефанова, тел. 0888 637 654, email: info@baksos.bg