Начало / Университетът / Факултети / Стопански факултет / За студентите - Актуално / Стажове, стипендии и конкурси / Ден на отворените врати на УниКредит Булбанк в Онлайн Стопански факултет

   

19.03.2021

 

Екипът на Кариерния център на Стопанския факултет на СУ „Св. Климент Охридски“ стартира нова онлайн инициатива в подкрепа на кариерното развитие на студентите и възпитаниците на факултета. В периода март-юни 2021 г. се провежда поредица от дни на отворените врати в Онлайн Стопански факултет.

Картина1

 

На 22 март от 10:00 до 13:00 ч. на виртуални щандове в Онлайн Стопански факултет екипът на УниКредит Булбанк ще представи стажантска програма, която дава възможност на студентите да учат, разкривайки уникалния си потенциал и показвайки най-доброто от себе си в реална среда.

Стажът е платен и дава възможност за избор на областта, в която да ще се обучава студентът, продължителността му, както и работното време. Програмата е гъвкава и успешно се съчетава със следването в университета, като стажантът може да избере момента, в който му е най-удобно да се включи.