Начало / Университетът / Факултети / Стопански факултет / Кариерен център / Предложения за работа / Първи стъпки на пазара на труда: Участвайте в проучването на Делойт за 2020 г. и спечелете iPAD!

   

23.10.2020

 

Untitled

 

 

Първи стъпки на пазара на труда

Участвайте в проучването на Делойт за 2020 г. и спечелете iPAD!

 

Здравейте,

 

Делойт стартира следващото издание на международно проучване за мнението на студентите за пазара на труда. Проучването ще се проведе в 19 страни в Централна Европа. Чрез него целим да се обърнем към студентите и завършилите университети / професионални училища на възраст 18-30 години.

Ето защо бихме се радвали да си сътрудничим в провеждането на „Първи стъпки в проучването на пазара на труда“ и бихме искали да Ви помолим да разпространите и популяризирате проучването сред студентите.

Окончателните резултати от проучването ще анализират възгледите на студенти и наскоро завършили от страните от Централна Европа и ще бъдат публикувани през пролетта на 2021 г. С проучването ще обърнем внимание на ценностите на студентите, отношението им към кариерата, тяхното мнение, нужди, както и възприятията им за техните университети.

 

Вярваме, че това сътрудничество ще бъде от полза както за Вашия университет, така и за Делойт, защото:

· Резултатите ще дадат представа за това дали студентите възприемат обучението си положително и в съответствие с изискванията на пазара;

· Идентифицираните възприятия на студентите ще Ви позволят да сте в крак с техните предпочитания и пазара на труда, съответно това би дало възможност за допълнителен анализ и промяна на учебните планове, в случай че това се налага;

· Участието на Ваши студенти ще подобри имиджа на университета-както за учащите, така и за работодателите;

· Упражнението ще стимулира по-силни взаимоотношения с Вашите студенти;

· Вашият университет ще бъде положително повлиян от асоциирането с бранда на Делойт.

 

Какво търсим в нашето сътрудничество?

Ще бъдем благодарни, ако можете да популяризирате проучването, като използвате този линк: http://bit.ly/FirstStepsIntoTheLabourMarket2020 в съществуващите канали (уеб сайт, бюлетини, социални мрежи на университета и др.)

Ставайки наш партньор, Вие давате шанс на Вашите студенти да изразят своето мнение на международната сцена, което според нас е интересно и полезно. Надяваме се, че нашето предложение ще ви заинтригува.

Ако имате въпроси, не се колебайте да се свържете с мен. Приложено изпращам и образеца на мейла, който може да изпратите до студентите.

 

Благодаря Ви предварително за помощта и подкрепата в тази значима инициатива. Оставам в очакване на обратната Ви връзка.

 

София Лазарова,

ЧР Мениджър

Делойт България

Тел. 0889 436 553