Начало / Университетът / Факултети / Стопански факултет / Новини от факултета / Студентите оцениха високо курса „Управление на аутсорсинг проекти и компании“ и го препоръчват на свои колеги

   

06.07.2020

 

Студентите от магистърска програма „Аутсорсинг проекти и компании“ споделиха изключително позитивни мнения за курса „Управление на аутсорсинг проекти и компании“ и 100% от тях заявиха, че биха го препоръчали на свои колеги и приятели.

Резултатите от изследване проведено сред студентите показват, че те оценяват високо практическата насоченост на обсъжданите теми в курса, иновативните елементи в него, лекторите с богат опит в областта на аутсорсинг и офшоринг, както и преподавателския подход на д-р Христина Стоянова, която го води.

 

Курсът „Управление на аутсорсинг проекти и компании“ е двусеместриален и е един от основните в магистърската програма „Аутсорсинг проекти и компании“, която е съвместна инициатива на Стопанския факултет и Асоциация за иновации, бизнес услуги и технологии (АИБЕСТ). През академичната 2019/2020 година в рамките на курса студентите се запознаха с тенденциите на глобалния, регионалния и местния пазар в областта на аутсорсинг и офшоринг, разгледаха влиянието на Covid-19 върху неговото развитие, участваха в дискусии и лекции с експерти от България и чужбина, както и проведоха собствени изследвания в български и чужди фирми.

 

През този месец Стопански факултет започва информационна кампания, на която всички заинтересовани от магистърската програма „Аутсорсинг проекти и компании“ могат да получат повече информация за записване в програмата за учебната 2020/2021 година.

 

За повече информация може да се обърнете и към директора на програмата доц. д-р Николай Нетов (aibest@feb.uni-sofia.bg).