Начало / Университетът / Факултети / Стопански факултет / Кариерен център / Предложения за работа / Покана за уебинари "Стартирай кариерата си със Съдърланд"

   

15.06.2020

 

thumbnail_image001

 

„Стартирай кариерата си със Съдърланд“ е серия от безплатни уебинари, които имат за цел да подпомогнат развитието и усъвършенстването на младите хора в България на ранен етап от тяхното обучение. Избрани професионалисти, част от екипа на Съдърланд, ще вземат участие в онлайн сесии на теми, вълнуващи младите хора и помагащи им в бъдещата им реализация. Всички от тях са изключително практически насочени и имат за цел учениците и студентите да придобият знания и умения от самия бизнес. Сесиите са специално разработени, така че като крайна цел младежите да получат не само ценна информация поднесена по интерактивен начин, а и практически насоки за бъдещото си развитие. В края на всяка сесия ще отделим време за въпроси и отговори и всеки ще може да зададе своите въпроси по темите.

 

В инициативата „Стартирай кариерата си със Съдърланд“ ще се включат три уебинара на различни теми:

  • „Създай перфектното CV

Ще разкажем всичко за значението на добре написаното CV и съвети за подготовката му.

Дата: 17 юни, сряда

Час: 18:30 ч.

 

  • „Успешно представяне на интервю за работа“

Ще споделим всичко за уменията, които са необходими за добро представяне на интервю за работа, както и съвети за езика на тялото по време на интервюто.

Дата: 24 юни, сряда

Час: 18:30 ч.

 

  • „Възможности за ранна кариера в Съдърланд“

Ще разкажем всичко за индустрията за трансформация на бизнес процеси, страхотните кариерни възможности в компанията и уменията, които са необходими, за да започнат младежите своята кариера в Съдърланд.

Дата: 1 юли, сряда

Час: 18:30 ч.

 

В края на всяка сесия ще отделим време за въпроси и отговори. За да участват, студентите е необходимо да се регистрират предварително тук.