Начало / Университетът / Факултети / Стопански факултет / Новини от факултета / Студентската организация от Стопанския факултет „Бизнес клуб“ обнови своя уебсайт

   

23.04.2020

 

Студентите от „Бизнес клуб“ – част от общността на Стопанския факултет, използваха времето на изолация, за да обновят своя уебсайт. Можете да го видите тук: https://businessclub.bg/

„Бизнес клуб“ е студентска организация, основана през 1997 г., като през годините студентите работят за създаването на нужната среда за развитието Стопанския факултет и на своите лидерски качества.

Студентите от клуба вярват, че предприемачите са бъдещето на България. Те продължават да развиват общността си от бивши, настоящи и нови членове чрез обучения, уъркшопи и проекти, които създават с много отдаденост.

Ентусиастите от „Бизнес клуб“ са убедени, че управленски, икономически и лидерски умения се придобиват с практика и решаване на реални казуси. Това е причината да канят и своите партньори от бизнес средите да допълнят знанията на студентите и заедно с теорията от Стопанския факултет да създадат синергията, която е нужна, за да сауспешни.

 

Бизнес клубът предлага на всички студенти, преподаватели и приятели на СУ:

 

Oфис: Стопански факултет, бул. Цариградско шосе 125, бл. 3, стая 104-106

тел: +359 897 500 522

е-mail: office@businessclub.bg

website: https://businessclub.bg/

 

Председател: Илия Дечков