Начало / Университетът / Факултети / Стопански факултет / Инициативи с бизнеса / Студенти от Стопанския факултет посетиха за 8-а поредна година IBM Procurement Center

   

10.12.2019

 

 

На 5-и декември студентите на ас. Анна Вдовичина от 1-ви курс „Стопанско управление“ в немската програма гостуваха за 8-а поредна година на IBM Procurement Center.

 

1

 

Като част от програмата на целодневното посещение студентите се разходиха из работните пространства на офиса на компанията, запознаха се с историята и иновациите, които IBM е създала през годините, и научиха повече за процеса на преговори с доставчици. По време на следобедната сесия студентите влязоха активно в ролята на преговарящи, работейки по реален бизнес казус от дейността на организацията.

 

2

 

Дългогодишното партньорство между Стопанския факултет и структурите на IBM България е поредното ползотворно взаимодействие между бизнеса и академичната общност, което добавя стойност към качеството на образованието и повишаването на ангажираността на студентите в Софийския университет.