Начало / Университетът / Факултети / Стопански факултет / Кариерен център / Предложения за работа / AIG: Отворени позиции

   

18.10.2019

 

unnamed

 

 

Основана през 1919 г., AIG е глобална застрахователна компания с дейност в над 80 страни и 54 000 служители. Днес, със седалище в Ню Йорк, компанията е установена като международен пазарен лидер.

AIG е първият чуждестранен застраховател в България, който стъпва на пазара на животозастраховането преди 22 години, предоставяйки услуги основно на корпоративни клиенти. През есента на 2013 година AIG започна изграждането на стратегически център в София, чийто основен приоритет е да подпомага оперативната дейност на европейските офиси на компанията, както и да оптимизира и усъвършенства съществуващите процеси. Понастоящем нашият екип наброява близо 500 души, които партнират с индивидуални и бизнес клиенти на AIG от над 10 европейски страни. Нашата фирмена култура насърчава оперативната ефективност и техническата експертиза, фокусирайки се върху усъвършенстване на процеси, споделяне на знания, почтеност в бизнеса и ангажираност на а служителите.