Начало / Университетът / Факултети / Стопански факултет / Катедри и Академичен състав / Катедри / Стопанско управление / Новини - Катедра Стопанско управление / Зам.-деканът по научноизследователската дейност и иновациите на Стопанския факултет, доц. Тодор Ялъмов и докторантът Алексей Потебня са част от екипа на младежкия интерактивен център TechnoMagicLand в София Тех Парк

   

27.01.2019

Yalamov-TechnoMagic

 

Зам.-деканът по научноизследователската дейност и иновациите на Стопанския факултет, доц. Тодор Ялъмов и докторантът към катедра Стопанско управление, Алексей Потебня са част от екипа на младежкия интерактивен център TechnoMagicLand в София Тех Парк. Проектът ефинансиран и реализиран от българската софтуерна компания „ТехноЛогика” ЕАД в партньорство със София Тех Парк.

 

Целта на съмишлениците от TechnoMagicLand е да направят технологиите на бъдещето привлекателни за младите - новото поколение да познава предимствата на технологиите на бъдещето и да подпомага тяхното развитие.

 

Доц. д-р Тодор Ялъмов представя предстоящия курс "Въведение в разработката на приложения за Андроид" към Technomagicland / София Тех Парк: