Начало / Университетът / Факултети / Стопански факултет / Катедри и Академичен състав / Катедри / Стопанско управление / Новини - Катедра Стопанско управление / Зам.-деканът по научно-изследователската дейност и иновациите на Стопанския факултет, доц. Тодор Ялъмов взе участие в CEEblock - най-голямата конференция за blockchain в Централна и Източна Европа

   

01.11.2018

2

 

Зам.-деканът по научно-изследователската дейност и иновациите на Стопанския факултет, доц. Тодор Ялъмов взе участие в CEEblock - най-голямата конференция за blockchain в Централна и Източна Европа, която се проведе в София Тех Парк на 25 и 26 октомври 2018 г.

Доц. Ялъмов бе участник в панела, посветен на образованието - с модератор г-жа Деница Сачева, зам.-министър на образованието науката - в който представи плановете на Стопанския факултет да изгради лаборатория по блокчейн технологии и тяхното приложение в бизнеса, сподели примери на академично предприемачество от факултета като LogSentinel със съосновател доц. Антон Герунов и провокира дискусия за геймификация на образованието.

 

1