Начало / Университетът / Факултети / Стопански факултет / Архив / Архив "Магистърски програми" / Cisco Институт за предприемачи: Отворена работилница по реален бизнес казус, 11.10.2012, 18 ч.

   

01.10.2012

 

Cisco Институт за предприемачи и Високотехнологичният бизнес център към СУ "Св, Климент Охридски"

организират Отворена работилница по реален бизнес казус.

Водещ на работилницата е Светлан Станоев, Основател на Института за предприемачи на Сиско, Старши фасилитатор в едно семестриален курс “Мениджър или предприемачи”.

Светлан е силна комбинация между висш мениджър, финансист и предприемач. Специализира в областите стратегическо планиране, бизнес моделиране, оценка и финансиране на нови бизнес начинания. Член е на инвестиционния комитет на LAUNCHub – фонда за инвестиции в старт-ъп проекти.

Екипът на STAND.bg ще бъдат “обект” на работилницата. Те ще дойдат със своя конкретен казус – как 3-годишният успешен проект за модерен сайт за култура и изкуство на млади ентусиасти да бъде превърнат в устойчив бизнес. Четиримата от STAND.bg са кандидат-мениджъри – с перспективи за професионално развитие в различни компании. Те са на кръстопът, защото са е кандидат-предприемачи – желаят да превърнат STAND.bg в своето основно занимание, освен да бъде страст. Публиката – в ролята на активен участник в решаването на казуса на STAND.bg. Посетителите на работилницата ще имат възможност да дадат своите мнения, предложения, коментари, да зададат въпроси и да получат ясни знания и умения за работа с инструмент за оценка на бизнес идеи.

 

Участието на студенти от СУ в нея е безплатно, след регистрация на адрес : http://manager-or-entrepreneur-es2.eventbrite.com/?rank=6#

 

ManagerOrEntrepreneurPoster2012