Начало / Университетът / Факултети / Стопански факултет / Стипендиантски програми / Конкурси за стипендии от нашите партньори / Nexo обяви имената на тримата свои стипендианти от МП „Финанси, инвестиции и финтех“

   

18.10.2022

 

Nexo връчи стипендии на трима студенти от магистърската програма „Финанси, инвестиции и финтех“, записани през зимния семестър на учебната 2021-2022 г. Техните имена са Димитър Миразчиев, Любомир Луков и Тихомир Димов. Стипендиантите на компанията получават пълна стипендия в размер на три семестриални такси или над 3000 лв. за периода на своето обучение от общо три семестъра. За да получат цялата сума на стипендията, студентите следва да поддържат висок среден успех до завършването си – поне много добър 5,00 през всеки семестър.

Photo-3_blog-cover-v3

Официалното удостояване на тримата стипендианти се случи в уютната атмосфера на офиса на компанията. На събитието присъстваха доц. д-р Марселен Йовоган, ръководител на катедра „Финанси и счетоводство“, доц. д-р Божидар Недев, ръководител на МП „Финанси, инвестиции и финтех“, както висши екперти от Nexo – г-жа Надежда Кръстева, главен финансов директор, и г-н Мартин Манолов, финансов директор. Присъстващите имаха възможността да поговорят за новостите в сферата на финансите и професионалното развитие.

Катедра „Финанси и счетоводство“ към Стопанския факултет изразява своята благодарност за ползотворното сътрудничество с Nexo, което се изразява и в гост-лекции в рамките на дисциплината „Криптовалути и блокчейн“.