Начало / Университетът / Факултети / Стопански факултет / Специалности / Магистърски програми / Новини от магистърска програма "Енергийни пазари и услуги" / Стопанският факултет и TotalEnergies EP Bulgaria проведоха съвместно обучение за климатичните промени и енергийния преход

   

21.04.2022

 

На 18, 19 и 20 април Стопанският факултет на СУ „Св. Климент Охридски“ беше домакин на седми съвместен обучителен курс, организиран с подкрепата на TotalEnergies EP Bulgaria и инициативата TotalEnergies Professeurs Associés (TPA) – “Climate Change and Energy Transition”, с гост-преподавател Жан-Пиер Кордие.

TE-FEBA-1

Организатор на курса от страна на Стопанския факултет е доц. д-р Атанас Георгиев, декан и ръководител на магистърската програма „Енергийни пазари и услуги“. В откриването на курса се включи и г-н Мирослав Илиевски, управляващ директор на TotalEnergies Bulgaria. При раздаването на сертификатите в края на курса участва и д-р Емануил Кожухаров - координатор на обученията от страна на компанията.

TE-FEBA-2

В обучението се включиха студенти и докторанти от Стопанския факултет и от ВВМУ "Никола Йонков Вапцаров" – Варна, представители на институции и на TotalEnergies. В края на обучението участниците получиха и индивидуални задачи за допълнителна работа.

imgonline-com-ua-CompressToSize-9v1yOqAlyQp9dxg