Начало / Университетът / Факултети / Стопански факултет / Новини от факултета / Welcome Week vol.6 в Стопанския факултет

   

28.09.2021

 

За шеста поредна година първокурсниците на Стопански факултет имат възможност да се включат в Welcome Week – поредица от събития, улесняващи адаптирането им към академичния живот и успешния старт на обучението в университета.

242652359_1816151215223161_166114066405124462_n

Студентите ще могат да се включат в тиймбилдинг игри, срещи с успешни алумни на факултета, търсене на съкровища, коктейли и още много други интересни инициативи.

Първите дни в университета винаги са изпълнени с микс от различни емоции. Нека ги споделим заедно в рамките на Welcome Week организиран от Бизнес Клуб и официалните партньори на събитието OББ и ДЗИ.

 

1 октомври

13:00 ч.: Тържествено откриване на учебната година на Стопански Факултет. (онлайн в страницата на Стопански Факултет във Facebook)

В 14:00 ч. започва раздаването на Студентските книжки на първокурсниците:

  • 14:00 часа - Стопанско управление.
  • 14:30 часа - Счетоводство, финанси и дигитални приложения.
  • 16:00 часа - Икономика и финанси.

 

Веднага след взимането на книжките, първокурсниците ще могат да запечатат емоциите си и да получат снимка за спомен с новите колеги във фоайето на факултета.

17:30 ч.: В градинката пред Tobacco Garden започват опознавателни Ice-Breaking игри. Подготвили сме много награди, хапване и добро настроение.

19:00 ч.: Продължаваме с неформално събиране на открито или с други думи - ежегодното НЕпарти. За настроението ни ще се погрижи DJ Rado. Домакините са предвидили големи чадъри, навес и газови лампи във външната градина на Tobacco Garden, но все пак връхна дреха е желателна. НЕпартито е отворено за всички бивши и настоящи колеги от Софийски Университет, както и за приятели.

 

6 Октомври

16:30 ч.: С нашите партньори сме подготвили “Treasure Hunt” - търсене на съкровища. Отново започваме пред Стопански факултет. Отборите ще са по 4 човека. Търсенето е в цяла София. Оставяме в тайна точната локация на последнат точка от търсенето. Ще има готини изненади по пътя, наградите за най-бързите и много интересни факти, с които ще се запознаете.

18:30 ч.: В края на търсенето на съкровища, ще се осъществи и кoктейл с колеги и алумни на университета, преподаватели, екипа на Бизнес Клуб и нашите партньори.

Повече за Welcome Week vol.6 можете да научите тук.