Начало / Университетът / Факултети / Стопански факултет / Кариерен център / Кариерен форум 6.0 / VIT - Mattress Exchange/ВИТ - Борсата за матраци

   

 

Според редица проучвания франчайзингът е най-успешният и най-перспективен начин за развиване на бизнес в световен мащаб. Като ключово предимство бихме могли да отбележим това, че когато използваме готов бизнес модел, вероятността от неуспех се свежда до минимум, както и това, че себестойността на разработването на нови продукти или услуги е значително по-ниска. Ние във ВИТ – Борсата за матраци през годините се превърнахме в лидер в нашата област, готови сме да споделим нашия опит и да помагаме на хората да създадат свой собствен бизнес и да бъдат успешни. Днес ние търсим партньори, готови да са част от франчайзинг модел с дух на семеен бизнес - разпределен в множество малки обекти, като това е част от голямата ни инициатива за насърчаване на предприемачеството в България.

vit

Компанията е създадена през 1996 г. и за първи път в България представя водещите марки матраци на едно място. Ние носим класическия дух на франчайзинг идеята – духът на семеен бизнес, но разпределен в множество малки обекти. Именно с това ВИТ – Борсата за матраци е предпочитаният франчайзинг партньор. Всеки партньор на ВИТ – Борсата за матраци преминава през специално мултибрандинг обучение и получава готова методология за обучение на персонала на търговските обекти. ВИТ – Борсата за матраци предлага широк набор от инструменти за бизнеса и разработена успешна система на продажби. Като партньор на ВИТ – Борсата за матраци Вие започвате своя бизнес с богата номенклатура от продукти и ставате част от сплотен екип.

Интернет страница на компанията: http://vit.bg/

Портал за обяви за работа и стаж в компанията: http://vit.bg/why/why-franchise

 

Виртуален щанд 1: https://meet.google.com/haw-vint-wao

Лице, представляващо компанията: Елина Христова, elina@matraci.info, +359888201281

 

Данни за връзка с представител на компанията: Гена Събева, g.mikova@matraci.info, +359888592585