Начало / Университетът / Факултети / Стопански факултет / Кариерен център / Услуги за студенти / Новини / Сектор “Кариерно развитие” при Софийски университет „Св. Климент Охридски“ организира онлайн среща - обучение на тема „Стратегии за търсене на работа и стаж“

   

25.05.2021

 

По инициатива на Факултет по науки за образованието и изкуствата, Стопански факултет и Биологически факултет на 31.05.2021 г. сектор “Кариерно развитие” при Софийския университет „Св. Климент Охридски“ организира онлайн среща - обучение на тема „Стратегии за търсене на работа и стаж“. Срещата ще се проведе в платформата Jitsi от 11:00 часа.

5e4d9152a102c7321dc4d389_7 Signs Your Employees Are Job Hunting

На нея Надя Стоянова (ръководител на сектора и сертифициран GCDF кариерен консултант), заедно с Мария Кирова (специалист в сектор “Кариерно развитие” и магистър по “Трудова и организационна психология”), ще запознаят студентите със различните стратегиите за търсене на работа или стаж, с основните и най-важни компоненти за изготвянето на успешно CV и мотивационно писмо, необходими при кандидатстването за работа (стаж).

Студентите, желаещи да се включат в обучението, могат да изпратят имейл, с който да бъдат регистрирани за участие, на адреса: su_career@uni-sofia.bg до 28.05.2021 г. Всички успешно регистрирани студенти ще получат линк на посочения от тях имейл адрес 30 мин. преди началото на срещата.