Начало / Университетът / Факултети / Стопански факултет / Кариерен център / Предложения за работа / „Как и защо да създадеш аутсорсинг фирма в България“ – гост-лекция на Явор Йорданов на 8 май

   

02.05.2019

 

“Как и защо да създадеш аутсорсинг фирма в България“ – гост-лекция на Явор Йорданов на 8 май

 

B426E24E-6933-4EEC-9DAA-702D6D8C87F0

 

Явор Йорданов, основател и изпълнителен директор на Dision, ще бъде гост-лектор в курса по “Аутсорсинг и офшоринг” на Стопански факултет на СУ на 8 май. Явор създава Dision през 2015 г. и през последните години разработва мобилни приложения за клиенти от САЩ, Канада, Сингапур, Австралия, Саудитска Арабия и други държави. Той ще сподели със студентите своята вдъхновяваща история за това как се създава и управлява аутсорсинг фирма в България и какви възможности предоставя тя.

 

Лекцията ще се проведе от 18.30 ч в зала 303 и е отворена за всички студенти на Стопански факултет, както и за външни посетители.

 

Курсът „Аутсорсинг и офшоринг“, който се води от д-р Христина Стоянова, има за цел да запознае студентите с широко разпространени управленски практики през последните десетилетия - изнасянето на дейности към подизпълнители (аутсорсинг) и извън граница (офшоринг). За целта представители на бизнеса се включват в учебния процес с реални казуси и проекти.

Линк към събитието във Фейсбук: https://www.facebook.com/events/505206696679389/