Начало / Университетът / Факултети / Стопански факултет / Кариерен център / Предложения за работа / На 08.11.2018 г. бе официално открита учебната година за студентите от МП "Счетоводство и одит", която е акредитирана от международната професионална организация The Association of Chartered Certified Accountants (ACCA)

   

12.11.2018

3

 

На 08.11.2018 г. бе официално открита учебната година за студентите от магистърската програма "Счетоводство и одит", която е акредитирана от международната професионална организация The Association of Chartered Certified Accountants (ACCA).

 

5

 

Г-жа Силвия Фелдиореан, част от екипа на ACCA, приветства новоприетите магистри и ги запозна с възможностите за професионално развитие, които квалификацията ACCA им предоставя. Тя също така представи програмата за финансова подкрепа ACCA Accelerate.

 

7

 

Събитието уважиха и г-жа Христина Христова и г-н Георги Кирилов от фирма МДВ Профешънъл Едюкейшън, с която Стопанският факултет успешно си партнира през последните години. Присъстващите бяха запознати с предлаганите от компанията обучения, от които те могат да се възползват след завършване на магистърската програма. Успешното полагане на останалите изпити за придобиване на професионалната квалификация ACCA е една от целите не само на студентите, но и на преподавателския екип на магистърската програма.

 

1
4
6
2