Начало / Университетът / Факултети / Стопански факултет / FEBA Alumni Club / Новини от Алумни клуба / Сдружението на завършилите Стопанския факултет връчи наградите в конкурса за есе на тема „Икономически кризи и икономическо управление“

   

23.11.2022

 

На 17 ноември Сдружението на завършилите Стопанския факултет връчи наградите в конкурса за есе на тема „Икономически кризи и икономическо управление“ по повод 120-годишния юбилей на катедра „Икономика“. Благодарим за изпратените разработки на всички участвали студенти на Стопанския факултет на СУ!

IMG-a1fdb21a297098a89e3c46b2f6fa11ce-V

Журито на конкурса в състав проф. д-р Стефан Петранов, доц. д-р Димитър Златинов, д-р Димитър Бранков (Българска стопанска камара), проф. д-р Татяна Хубенова (Съюз на икономистите в България) и г-н Любомир Лозанов (представител на Алумни клуба на Стопански факултет), заседава и определи разработката на Кристина Манолова, студентка в специалност „Икономика и финанси“ (френска програма), I курс, да бъде удостоена с трето място, а на част от останалите участници бяха раздадени поощрителни награди.

IMG-f8cb2a1eddc5f1e41071d5e8e8ccecf1-V

Ръководството на Алумни клуба награди Кристина и я поздрави за участието в конкурса и постигнатия резултат. Желаем на всички участници много успехи, продължавайте да бъдете активни и да участвате в различни научни състезания!