Начало / Университетът / Факултети / Стопански факултет / Новини от факултета / Димитър Попов и Славка Петрова, мениджъри в отдел „Одит“ на АФА ООД, изнесоха гост-лекция на тема „Годишни финансови отчети“

   

06.06.2022

 

На 6 юни Димитър Попов и Славка Петрова, мениджъри в отдел „Одит“ на АФА ООД, изнесоха гост-лекция на тема „Годишни финансови отчети“ в часовете по дисциплината „Въведение в счетоводството“.

P 6

Те запознаха студентите от специалностите „Икономика и финанси“ и „Стопанско управление“ със законовите изисквания и с някои практически аспекти на процеса по годишно счетоводно приключване и изготвяне на годишни финансови отчети на фирмите. Лекторите споделиха с второкурсниците част от своите експертни знания и натрупан практически опит в областта.

P 4

АФА ООД организира и специален семинар за студентите на Стопанския факултет на СУ „Св. Климент Охридски“ на тема: „Ключът към финансовия отчет и добавената стойност на одиторския доклад“. Семинарът ще се проведе на 10 юни, петък, от 10:00 ч. до 12:00 ч. в офиса на компанията на ул. „Оборище“ № 38.

Изисква се предварителна регистрация до 9 юни на имейл: vyara.yordanova@afa.bg. Студентите, които се включат в семинара, ще получат сертификати за участие след неговото приключване.