Начало / Университетът / Факултети / Стопански факултет / Новини от факултета / Екипът на INDEAVR разработи и проведе специализиран приложен курс по бизнес моделиране за студентите на МП „Изкуствен интелект за бизнес и финанси“

   

07.12.2022

 

Екипът на INDEAVR разработи и проведе специализиран приложен курс „Бизнес моделиране с CRISP-DM“ за студентите на МП „Изкуствен интелект за бизнес и финанси“.

indeavr

В рамките на курса студентите имаха възможността да се запознаят с приложните аспекти на редица концепции, изучавани в базовите дисциплини от учебния план на магистърската програма, както и да работят по реален казус, разработен от екипа на INDEAVR.

indeavr 2

Ръководството на МП „Изкуствен интелект за бизнес и финанси“ благодари на екипа на INDEAVR за дарения курс и осигурените учебни материали и ресурси към него. Благодарим на Ана Христова (консултант), Златица Капанова (BI специалист), Иван Буюклийски (консултант), Мария Василева (технически ръководител на екип BI и алумни на Стопанския факултет) и Теодора Павлова (технически ръководител на екип Data Engineering и алумни на Стопанския факултет) за времето, усилията, енергията и ентусиазма, които вложиха в разработването и провеждането на курса.