Начало / Университетът / Факултети / Стопански факултет / "Харвардски курсове" / Новини за "Харвардските курсове" / За единадесета година се организира курсът по икономическо развитие „Raising a Nation” (RAN) - част от т.нар. „Харвардски курсове” към Стопанския факултет на СУ

   

25.02.2019

 

Курсът "Raising a Nation", който дава възможност да се запознаете с най-популярните теории и практики в световния икономическия растеж, е отворен за кандидатстване. Той е част от т.нар. „Харвардски курсове” към Стопанския факултет на Софийския университет "Св. Климент Охридски" и се провежда за единадесета поредна година.

 

Raising a Nation е съставен по програма на университета Harvard и включва в себе си разглеждането на теоретични модели и казуси, помагащи за осмислянето и прилагането на теориите за растеж и развитие.

 

Лекциите са всеки вторник и четвъртък от 18:30 ч. в специално изградената зала "Америка за България" в Ректората на Софийския университет.

 

Програмата е отворена към всички амбициозни и любознателни хора, като изискването е да сте завършили минимум втори курс.

 

За да кандидатствате изпратете на info@economicstrategy.org, не по-късно от 3 март:

- CV
- Есе на тема: "What are your career aspirations? How will the the Center’s program in economic development help you achieve them?"
- Извадка на предметите които сте изучавали и оценките по тях.

 

Първата лекция ще бъде на 7 март.

 

Курсът се провежда на английски език.

 

Повече информация можете да намерите на: www.economicstrategy.org/ran