Начало / Новини / Конкурси / Конкурси за студенти / Архив / Фестивал на студентите франкофони от Централна и Източна Европа, Пловдив 2019

   

Срок за кандидатстване: 8 март 2019 г.

 

Университетската агенция на Франкофонията организира, в партньорство с Френския институт в България и Бюрото за Централна и Източна Европа на Международната организация на Франкофонията, осмото издание на Фестивала на студентите франкофони от Централна и Източна Европа. Той ще се проведе от 1-ви до 5-ти юли в гр. Пловдив, Европейска столица на културата.

Тазгодишното издание ще премине под надслова "Да творим заедно". Програмата предвижда многобройни и разнообразни ателиета - стиит арт, цирково изкуство и спектакъл, създаване на видео игри, танц, пеене. Неизменният стремеж е да се създаде благоприятна среда за общуване и сближаване на младите франкофони от нашия регион и да им бъде предоставена възможност да изявят талантите си в различни области.

Всички разноски по пътуването и престоя се поемат от организаторите.

Срок за кандидатстване - 8 март.

 

Пълна информация за условията за участие може да се намери на сайта на УАФ:

https://www.auf.org/europe-centrale-orientale/nouvelles/appels-a-candidatures/appel-a-candidatures-2019-festival-etudiants-francophones-europe-centrale-orientale-creatifs-ensemble/

За допълнителна информация студентите могат да се обръщат към Петър Топарев, представител на Университетската агенция на Франкофонията в България.

Франкофонски център на Софийския университет, северно крило, ет. 4
тел. 02 423 48 05 ;
peter.topareff@auf.org

 

Festival-frankofoni-2018