Начало / Университетът / Факултети / Стопански факултет / Инициативи с бизнеса / Посещение на първокурсници от Стопанския факултет в IBM Procurement Center

   

16.12.2016

 

На 12.12 IBM Procurement Center отново отвори гостоприемно врати за студентите от 1-ви курс с немски език в Стопански Факултет. Визитата е част от програмата на първокурсниците с немски по дисциплината „Основи на Управлението“ и е една от университетските инициативите между Стопански Факултет и IBM. По време на посещението си студентите се срещнаха с ръководители на екипи от няколко отдела и се запознаха с основния фокус на различните роли в Центъра, както и с потенциалните възможности да се присъединят към екипа на компанията.

thumbnail_Student visit at IBM Procurement Center

Традиционно, визитата продължи с разходка из офиса на компанията и първокурсниците успяха да „усетят“ иновативния дух, екипното сътрудничество и корпоративната култура на организацията. Престоят в IBM Procurement Center завърши с представянето на казус от реалната проблематика на Центъра, по който ще работят 6-ма от студентите. След като представят решенията си по казуса, 3-ма от тях, които екипът на IBM Procurement Center оцени като най-успешно справили се със задачата, ще получат като поощрение възможност да прекарат 1 ден с мениджърския екипа на организацията.