Начало / Новини / Архив / Архив на Горещи новини / Официална церемония по връчването на акредитацията от ACCA на магистърската програма "Счетоводство и одит" в Стопанския факултет

   
Официална церемония по връчването на акредитацията от ACCA на магистърската програма "Счетоводство и одит" в Стопанския факултет

На специално празнично събитие Стопанският факултет на СУ "Св. Климент Охридски" и ACCA (Association of Chartered Certified Accountants) обявиха акредитирането от ACCA на двете магистърски програми по "Счетоводство и одит" - за икономисти и за неикономисти с ръководител доц. д-р Елеонора Станчева. Програмите на Стопанския факултет са първите в България, които получават такова международно признание.

Специални гости на събитието бяха Михаела Робу (Acting Head ACCA South Eastern Europe) и Роксана Георге (Business Relationship Manager - Learning). Възпитаници на Стопанския факултет с квалификация от ACCA споделиха за възможностите пред кариерното развитие, които сертификатите дават.

Събитието предостави възможност за поднасяне на повече информация относно магистърските програми, същността на акредитацията от ACCA, представяне на успешни примери от сектора на счетоводството и финансите и запознаване с преподавателите, членове на ACCA и екипа на организацията за Южна и Ценрална Европа.

acca_ceremony1_imagelarge

Международното свидетелство е висока оценка за качеството на обучение в Стопанския факултет и прави възпитаниците на магистърските програми разпознваеми като специалисти в световен план.

acca_ceremony2_imagelarge