Начало / Университетът / Факултети / Физически факултет / Учебен процес / Занятия

   

Летен семестър на учебната 2021-2022 година

бакалаври, задочно обучение

 

Учебните заняния за летния семестър на учебната 2021/2022 г., задочна форма на обучение, ще започнат на 24.01 дистанционно. Промяната се налага поради временни трудности с организацията на учебния процес и поддържащите го дейности в условията на усложнена епидемична обстановка.

В разписанието на учебните занятия лабораторните практикуми са планирани за втората половина на очните занятия. Надяваме се те да се проведат присъствено. Ако това не е възможно, както и за карантинираните студенти, практикумите ще бъдат проведени през летния семестър във време, договорено между преподавателите и студентите.

При възникване на нови обстоятелства - ще съобщим за промени своевременно.

 

Формат по:

 

Зимен семестър на учебната 2021-2022 година

бакалаври, редовно обучение

 

Лабораторни занятия, януари 2022 г.

Формат по:

През последната седмица от занятията са предвидени сборни групи за практикума по механика. Те ще са за студенти, които са се записали, но са пропуснали упражнения през ноември и декември. Те ще могат да отработват само след записване при водещите практикума преподаватели.

Внимание! Промяна в разписанието за практикумите по Механика за студентите от 1ви курс. Ново разписание.

 

 

Лекции и семинари, част от които продължават и през януари 2022 г.

В разписанието са отразени задължителните и само част от избираемите дисциплини. Времето за провеждане на останалите избираеми дисциплини да се уточни допълнително между преподаватели и студенти.

Часовете за лекции и семинари са увеличени за сметка на лабораторните практикуми. Може да се окаже, че при някои дисциплини учебният материал ще бъде взет преди 23.12.

Лабораторните практикуми ще се проведат присъствено от 3.1. до 21.01.2022 г. Разписанието ще бъде изготвено допълнително.

Поощряваме групите, в които студентите притежават валидни КОВИД сертификати, да се свържат с преподавателите след 22.11. за провеждане на присъствени лекции и семинари. При взаимно съгласие може да се проведат и лабораторни практикуми.

В сила от 15 ноември

Последна промяна: 12 ноември 2021 г.

Формат, предназначен за: