Начало / Университетът / Факултети / Стопански факултет / Архив / Архив "Магистърски програми" / Лекция и дискусия с бизнес коуч Петър Иванов: Управление на виртуални екипи в глобалната бизнес среда. Фактори за успех на модела VPT (Virtual Power Teams) - 28 април 2015, 18:30 ч., зала 420

   

22.04.2015

 

Лекция и дискусия в Стопанския факултет с бизнес коуч Петър Иванов: Управление на виртуални екипи в глобалната бизнес среда. Фактори за успех на модела VPT (Virtual Power Teams)

28 април 2015 г. (вторник), 18:30 ч., зала 420

PetarIvanov1

 

Представяне на Virtual Power Teams, иновативна методика за управление на персонала в глобалната бизнес среда

Научете как:

  • да завършвате проектите си по-бързо;
  • да получите достъп до експертен ресурс, като същевременно намалите разходите;
  • да развивате своята организация по-успешно в дългосрочен план;
  • да превърнете географското разстояние в предимство;
  • да провеждате структурирана комуникация с екипа си.
PetarIvanov2

Петър Иванов e математик, спортист, полиглот, старши мениджър с над 20 годишен международен опит, включително управление на виртуални екипи в Европа, Азия и Африка. Водещ лектор е на разнообразни корпоративни събития и бизнес коуч за такива глобални клиенти като BASF, BAT, EON и Telerik, но и на по-малки български компании като магазини Мания, спомоществовател в откриването и развитието на таланти, горд родител на пет дъщери. 20 години след завършването си на Софийския университет и наложил собствена методика за управление на виртуални екипи (VPT) Петър се връща в университета за да разкаже за своя път и опит на студентите и приятелите на Стопанския факултет.