Начало / Новини / Архив / Архив на Горещи новини / Преподаватели от Факултета по журналистика и масова комуникация бяха удостоени с Почетен нагръден знак „Св. Кл. Охридски“ – първа степен

   
Преподаватели от Факултета по журналистика и масова комуникация бяха удостоени с Почетен нагръден знак „Св. Кл. Охридски“ – първа степен

Доц. д-р Теодора Петрова

На тържествена церемония в зала 29 на Факултета по журналистика и масова комуникация заместник-ректорът на Софийския университет проф. Румен Панков връчи Почетен нагръден знак „Св. Кл. Охридски“ – първа степен, на доц. д-р Теодора Петрова, доц. д-р Мария Дееничина, доц. д-р Веселина Вълканова и проф. д-р Венцеслав Бондиков.

Деканът на факултета благодари на всички за успешната работа в екип. „Не мислехме еднакво, но мислехме заедно и правихме много неща заедно. Всичко това, което беше постигнато в тези два мандата, беше постигнато и не без помощта на проф. Монова”, подчерта доц. Теодора Петрова.

1

Проф. д-р Венцеслав Бондиков

Доц. д-р Теодора Петрова, доц. д-р Мария Дееничина, доц. д-р Веселина Вълканова и проф. д-р Венцеслав Бондиков получават отличието по предложение на Факултетния съвет на Факултета по журналистика и масова комуникация за своята добросъвестна и ефективна работа като членове на деканското ръководство с решение на Академическия съвет от 2012 г.

2

Доц. д-р Веселина Вълканова

Доц. Вълканова благодари за наградата и подчерта, че тя е признание на сериозен капацитет и отделено много лично и авторско време. Положените усилия са в полза на повече от пет успешни акредитации в бакалавърска и магистърска образователно-квалификационна степен, в това число и акредитация на английски език, както и на други проекти в полето на научно-изследователската дейност. Доц. Вълканова пожела на колегите си да не губят набраната скорост, защото това е коствало много енергия на предишното деканско ръководство.

12

Доц. д-р Мария Дееничина

11

Доц. д-р Теодора Петрова