Начало / Университетът / Факултети / Стопански факултет / Архив / Архив "Магистърски програми" / Лекция "ТехноЛогика - учеща организация" - 9 ноември, 18:30 ч., зала 400

   

06.11.2012

 

На 9 ноември 2012 г. от 18.30 ч. в зала 400 на Стопанския Факултет на СУ “Св. Климент Охридски” г-н Огнян Траянов, академичен предприемач от началото на 90-те и почетен консул на Филипините в България от 2006 г. ще говори за основаването на ТехноЛогика, нейното развитие като “учеща организация” по пътя към превръщането й в мултинационална компания. Г-н Траянов ще дискутира каква роля играе знанието за бизнеса на ТехноЛогика, какви действия, структури и инструменти използват за управление (придобиване, експлициране и съхранение) на знанието, как изследват процеса на учене и се учат да се учат във фирмата.


ТехноЛогика е водещ технологичен партньор на редица фирми от българското машиностроене, леката промишленост и други сектори на икономиката, подпомагайки ги в тяхната иновационна дейност чрез бързо прототипиране, 3D моделиране, инженерни анализи, NC програмиране и реинженеринг на бизнес процесите. Сред възпитаниците на Стопански Факултет Технологика е може би най-известна със своя продукт за управление на човешките ресурси HeRMeS, който е влязъл в програмите на обучение на бакалаврите по стопанско управление, а при магистрите има избираем спец-курс върху продукта. ТехноЛогика е отличавана с множество награди за “Инвеститор в знанието”, “Управление на знанието”, “Иновативно предприятие на годината” и други.

Г-н Траянов е и социален предприемач, който иниицира създаването на интерактивен политехнически музей TechnoMagicLand.

Повече предварителна информация за Технологика на www.technologica.com.

Място: Зала 400 на Стопански Факултет, СУ “Св. Климент Охридски”, бул. “Цариградско Шосе” 125, бл. 3

Събитието във Facebook