Начало / Университетът / Факултети / Стопански факултет / Новини от факултета / Доц. Атанас Георгиев и доц. Иван Ангелов участваха в глобалната конференция на AMBA & BGA

   

18.05.2023

 

Деканът на Стопанския факултет – доц. д-р Атанас Георгиев, и директорът на магистърската програма „Бизнес администрация – стратегическо управление“ (MBA in Strategic Management) – доц. д-р Иван Ангелов, участваха в глобалната конференция на международната акредитираща организация AMBA & BGA, която се проведе в Севиля, Испания, между 14 и 17 май 2023 г.

20230515_153424

Стопанският факултет членува в AMBA & BGA от 2023 г. и кандидатства за акредитация на своите MBA програми. Организацията AMBA & BGA акредитира във всеки момент не повече от 300 бизнес училища в света, като оценява техните магистърски програми по бизнес администрация (MBA).

По време на форума в Севиля доц. Георгиев и доц. Ангелов се срещнаха с представители на AMBA & BGA, с декани и директори на MBA програми от бизнес училища от различни части на света, както и с колеги от региона на Югоизточна Европа.