Начало / Университетът / Факултети / Стопански факултет / Новини от факултета / Студенти и преподаватели от Стопанския факултет участваха в среща с президента Бил Клинтън

   

16.05.2023

 

На 11 май над 20 студенти и преподаватели от Стопанския факултет на Софийски университет „Св. Климент Охридски” участваха в специално събитие, организирано от Конфедерацията на работодателите и индустриалците в България (КРИБ). На него те имаха възможността да дискутират глобалните предизвикателства с 42-рия президент на САЩ Бил Клинтън по време на неговото посещение в България по покана на г-н Кирил Домусчиев – президент на „Хювефарма“, председател на КРИБ и член на Консултативния съвет на Clinton Global Initiative.

снимка-1

В срещата се включиха деканът на Стопанския факултет – доц. д-р Атанас Георгиев; деканът, основател на Стопанския факултет –проф. д.ик.н. Георги Чобанов; доц. д-р Марина Стефанова, ръководството на студентския „Бизнес клуб“ – Даниел Петров и Адриана Браничева; както и студенти от магистърските и бакалавърските програми на факултета.

снимка-2