Начало / Университетът / Факултети / Стопански факултет / Новини от факултета / Проф. д.н. Цветан Давидков от Стопанския факултет участва като гост-лектор в деветото издание на лидерска академия „Успяваме в България“ на СЖББ

   

04.05.2023

 

Шестият модул „Предприемачество и управление на промяната” на лидерската академия на Съвета на жените в бизнеса в България (СЖББ) се проведе в края на м. април. Ръководител на модула е г-жа Боряна Бошнакова – обучаващ и консултант с дългогодишен международен опит. По нейна покана в екипа като гост-лектор се включи проф. д.н. Цветан Давидков, който запозна и обсъди с участничките в курса ключови послания от теориите за предприемачеството. Обект на внимание бяха и изследванията върху националните и организационни култури.

thumbnail_20230426_115754

В рамките на структурирания диалог и неформалните контакти бяха обсъдени разнообразни въпроси, включително свързани с възможностите за обучение в Стопанския факултет на Софийски университет „Св. Климент Охридски”.

IMG-72140be49b5c609906a133c48b0a1cea-V

Това е деветото издание на програмата „Лидерска академия”, като участието в нея е напълно безплатно благодарение на компаниите – членове на СЖББ. Стопанският факултет и СЖББ развиват ползотворно сътрудничество, част от което е и общият проект академия за „Разнообразие, равнопоставеност и приобщаване”. Първото ù издание бе финализирано в края на м. април, а второто предстои през 2024 г.