Начало / Университетът / Факултети / Стопански факултет / Новини от факултета / Студенти от Стопанския факултет ще участват в SEO конференцията SERP Conf 2022 на 10 ноември

   

07.11.2022

 

Serpact, като дългогодишен партньор на Стопанския факултет на СУ „Св. Климент Охридски“, предостави безплатни билети за студентите от курсовете по е-бизнес (4 курс „Стопанско управление“), електронна търговия (МП „Бизнес администрация – управление и предприемачество“), м-бизнес (МП „Дигитален маркетинг“) и студентите от MBA програмите на английски език. Към тях ще се присъединят и ученици от специалност „електронна търговия“ от 11. клас на НТБГ, на които са ментори Жанет Найденова и доц. д-р Тодор Ялъмов.

серпакт

Стопанският факултет е официален партньор на събитието и, ако не сте сред слушателите на тези курсове, но имате желание да участвате, можете да се свържете с хон. Ас. Найденова или доц. Ялъмов за получаване на промокод.

На 12 декември 2022 г. от 19 ч. в зала 200 в лекциите по е-бизнес гост-лектор ще бъде г-н Никола Минков, основател и управител на Serpact, и основен организатор на SERP Conf 2022. Следете Гугъл календара на Стопанския факултет за други интересни гост-лекции!