Начало / Университетът / Факултети / Стопански факултет / Новини от факултета / Деканът на Стопанския факултет връчи почетна грамота на доц. д-р Маргита Панова за дарение на учебна литература по управление

   

28.03.2022

 

На 22 март 2022 г. Деканът на Стопанския факултет доц. д-р Атанас Георгиев връчи почетна грамота на доц. д-р Маргита Панова и проф. д-р Тодор Панов във връзка с дарена учебна литература по управление, която включва над 100 заглавия на водещи автори и изследователи в областта. Доц. Панова е дългогодишен преподавател в областта на стратегическото управление в Стопанския факултет на СУ „Св. Климент Охридски“.

Georgiev Panova 22.03.22

„Признателни сме и изказваме благодарност за дарените учебни пособия, които ще бъдат на разположение в специално създадена секция в Стопанския факултет. Като част от приоритетите ни е изграждането на водещи специалисти в областта на икономиката и управлението. В този смисъл дарените от Вас учебни пособия ще подпомогнат този процес и ще послужат както на студентите, по време на тяхната академична подготовка, така и на колегите преподаватели, които се стремят към постоянно подобряване и актуализация на учебните програми“, сподели доц. Георгиев при връчването на грамотата.