Начало / Университетът / Факултети / Стопански факултет / Кариерен център / Кариерен форум 6.0 / "Ucha.se" EOOD/„Уча.се“ ЕООД

   

 

Ако си търсиш ново предизвикателство и имаш нужда от вдъхновяваща работа, с която всеки ден да помагаш за подобряването на средното образование, разгледай отворените позиции в Уча.се! Екипът ни се разраства постоянно и възможностите за развитие стават все по-големи!

Blog_cover_new_logo-01

Уча.се е образователен сайт №1 на България с уроците за училище на интересен и разбираем език. В Уча.се има над 16 800 видео урока и теста по всички общообразователни предмети от 1. до 12. клас, както и такива по чужди езици, предприемачество, финансова грамотност и много други. Материалите следват напълно официалната училищна програма на Министерството на образованието и науката и са съобразени с държавните образователни стандарти. Сайтът Уча.се е създаден през 2012 г. с мисията да помага на всички български ученици да постигат своите успехи и да бъдат щастливи хора. До момента уроците са изгледани над 78 100 000 пъти от над 960 000 регистрирани ученици, учители, родители и студенти от цяла България и от чужбина. Това е възможно благодарение страхотния екип, който се състои от над 250 специалисти – учители, сценаристи, озвучители, аниматори, програмисти, дизайнери и много други, ситуирани основно в офисите в София и Варна. Защо е специално да работиш в Уча.се: ставаш водеща част от каузата ни да подобряваме живота в България; решаваш реални проблеми и виждаш бързо резултата от усилията си; печелиш важно място в силен екип, който ти помага да се развиваш!

Интернет страница на компанията: https://ucha.se/

Портал за обяви за работа и стаж в компанията: https://ucha.se/karieri

 

Виртуален щанд 1: https://meet.google.com/obd-nvjd-vte

Лице, представляващо компанията: Нина Кеманаджиева, nina.mihaylova@ucha.se, 0882 961 393

 

Виртуален щанд 2: https://meet.google.com/zvn-vsqt-vvg

Лице, представляващо компанията: Аксения Иванова, akseniya@ucha.se, 0889 726 696

 

Виртуален щанд 3: https://meet.google.com/frh-mith-dkk

Лице, представляващо компанията: Боряна Желязкова, boryana.zhelyazkova@ucha.se, 0885 290 219

 

Данни за връзка с представител на компанията: Нина Кеманаджиева, nina.mihaylova@ucha.se, 0882 961 393