Начало / Университетът / Факултети / Стопански факултет / Новини от факултета / Проф. Лоран Кордоние и доц. д-р Атанас Георгиев връчиха френски дипломи на студенти от Стопанския факултет

   

08.06.2021

 

Деканът на Стопанския факултет, доц. д-р Атанас Георгиев, и проф. Лоран Кордоние, ръководител на програмата Лисанс по Икономика и Управление в Университета Лил, връчиха френските дипломи на студенти от френскоезичното направление в Стопанския факултет.

01

В събитието се включиха още директорът на френската програма в Стопанския факултет доц. д-р Соня Георгиева, както и зам.-деканите доц. д-р Димитър Златинов и доц. д-р Тодор Ялъмов. По време на посещението на проф. Лоран Кордоние заедно с Деканското ръководство бяха обсъдени насоките за развитие на френската програма, спецификите на обучението и съдържанието на учебните планове и програми в Стопанския факултет и тяхното съответствие с Университета Лил. И двете страни изразиха своето задоволство от сътрудничеството до момента и очертаха перспективите за неговото интензифициране в рамките на предстоящите инициативи от взаимен интерес.

2

Тържествената церемония, която се състоя на 3 юни 2021 г., е част от съвместната българо-френска програма по Икономика и Управление в Стопанския факултет в рамките на договора за двойна диплома между СУ „Св. Климент Охридски” и Университета Лил, Франция.

3