Начало / Университетът / Факултети / Стопански факултет / Инициативи с бизнеса / Ден на отворените врати на ЧЕЗ Трейд България ЕАД

   

20.04.2021

 

ЧЕЗ Трейд България ЕАД предлага на студентите от Стопанския факултет, възможността да се докоснат до богатия ѝ опит като водещ доставчик на свободния пазар в България и един от първите участници на Българската енергийна независима борса (БНЕБ). С възможностите за развитие в енергийния сектор ще може да се запознаете в Деня на отворените врати, който ще се проведе на 23 април 2021 г. от 11.00 ч до 12.00 ч. в Онлайн Стопански факултет.

CEZ_Banner_300_300_Analyze with energy_8

За студентите с аналитично и стратегическо мислене е организиран конкурсът „Анализирай с енергия“. Победителите ще имат лятна практика в компанията: Правила | Aнализирай с Енергия | Стани стипендиант на ЧЕЗ (stipendiant.com). Стажът ще даде възможност на студентите да влязат в екип от знаещи експерти в областта на енергетиката, които обичат динамиката и предизвикателствата. Ще им предостави реални знания за борсовата търговия с електрическа енергия в България и Европа, за регулациите, както и за спецификата на финансовите и физически сделки в ютилити сектора.

ЧЕЗ Трейд България е 100% дъщерно дружество на CEZ a.s., която е част от 10-те най-големи интегрирани енергийни компании в Европа. Повече информация за богатото портфолио от дейности на ЧЕЗ Трейд България може да намерите на адрес: ЧЕЗ Трейд България | Свободен енергиен пазар (cez-trade.bg)

С част от професиите в компанията може да се запознаете в сайта „Енергия за бъдещето“:

 

Очакваме ви!