Начало / Университетът / Факултети / Стопански факултет / Специалности / Магистърски програми / Новини от магистърска програма "Енергийни пазари и услуги" / Андреас Бейкос, директор на офиса на ЕИБ в България, гостува на Стопанския факултет

   

30.05.2020

 

 

На 28 май гост-лектор в Стопанския факултет беше Андреас Бейкос, директор на офиса на Европейската инвестиционна банка в България. Гостуването беше включено в графика на магистърската програма „Енергийни пазари и услуги“, както и за магистърските програми на английски език – Business Administration. Срещата се проведе през платформата Webex Webinar и в нея се включиха студенти и преподаватели от факултета.

 

ABeikos

 

Гост-лекцията е част от партньорството между Стопанския факултет на СУ и ЕИБ, в рамките на което гостуваха също вицепрезидентът на ЕИБ Лиляна Павлова, зам.-управляващият директор на Европейския фонд за стратегически инвестиции Илияна Цанова и Христо Стоянов от офиса на Европейския инвестиционен фонд в София.

 

Следващият лектор ще е Вернер Шмид, Директор на отдел „Околна среда и устойчиво териториално развитие“ в ЕИБ. Той ще гостува на 3 юни от 18:00 до 19:30 ч. с лекция на тема: „EIB, the Bank for Climate Resilience“ (линк за регистрация) (линк за включване в часа на срещата).