Начало / Университетът / Факултети / Стопански факултет / FEBA TV - видео новини / Видео-новини и медийни участия / Новата магистърска програма „Фасилити мениджмънт“ на Стопанския факултет с представяне в списание „Фасилитис“

   

22.03.2020

 

Новата задочна магистърска програма „Фасилити мениджмънт“ на Стопанския факултет беше представена в брой март/2020 г. на секторното издание ФАСИЛИТИС.

 

facilities

 

Магистърската програма е насочена към работещи професионалисти, завършили бакалавърска степен в инженерни, икономически, управленски и други специалности и приемът за нея започва от есента на 2020 г. Приемът на документи ще започне от м. юни 2020 г., а обучението - от октомври 2020 г.

 

Стопанският факултет предвижда модулно задочно обучение, с гост-лекции от бизнеса, казуси от реалната бизнес среда, индустриални посещения и други партньорства с компаниите от сектора. От тази година Стопанският факултет е и асоцииран член на Българската фасилити мениджмънт асоциация (БГФМА) и на Европейската фасилити мениджмънт асоциация (EuroFM).

 

През лятото на 2019 г. в Стопанския факултет се проведе и Първата лятна школа "Фасилити мениджмънт" с участие на 33 млади експерти, студенти и докторанти.

 

Записалите новата задочна магистърска програма ще могат да се възползват и от най-новите възможности за онлайн провеждане на лекции в Стопанския факултет на СУ „Св. Климент Охридски“.